Om oss & våre verdier

verdant

Litt om oss

Verdant ble etablert våren 2008 og distribuerer merkevarene Kevin.Murphy, Davines, Eleven Australia, K18 Hair og A Dog Says Woof til det profesjonelle frisørkarkedet i Norge. Vi har forpliktet oss til at alle merkene vi representerer følger etiske og bærekraftige rettningslinjer vi som bedrift kan stå inne for.

De ansatte i selskapet har solid erfaring og selskapet har som målsetning om å jobbe med de fremste salongene innen bransjen. Vi har allerede etablert oss som en preferert leverandør av kvalitetsprodukter til den bevisste frisør, og vi fokuserer på tett og personlig oppfølging av den enkelte salong. Vi legger vekt på meget høy grad av kompetanseutvikling blant våre egne medarbeidere, og egne utviklingsprogram utarbeides for den enkelte.

Vi har i vår portefølje globalt anerkjente merkevarer som de siste årene har vært svært synlig i bransjen nasjonalt og internasjonalt, og har kontinuerlig fått redaksjonell omtale i kjente magasiner verden over. Til tross for Verdants relativt korte historie har vi allerede gjort oss positivt bemerket i bransjen og våre merker er allerede å finne i noen av landets mest attraktive salonger.

Gjennom oss i Verdant skal du som frisør oppleve et komplett tilbud av produkter, verktøy, faglig kompetanse og inspirasjon, fremtidsrettede løsninger, trygghet og engasjerte medarbeidere.

Verdier

Nordic Ocean Watch

Verdant AS har alltid ønsket å ha en positiv påvirkning på miljøet og menneskene rundt oss. Vi er veldig stolt av å ha inngått et samarbeid med miljøkollektivet Nordic Ocean Watch, som jobber for å ta vare på havet og vårt mest bærekratige merket Davines. Sammen ønsker vi å engasjere og inspirere flere til å bidra med egne miljøinitiativ. Vi donere et fastsatt beløp for hvert solgte Davines Essential Haircare produkt til Nordic Ocean Watch, slik at de kan engasjere enda flere til å ta del i denne viktige saken. I tillegg skal vi være med å arrangere strandryddedager i hele landet og andre kreative miljøinitiativ

Sykehus-klovnene

Det er blitt en viktig sak for oss å bidra med økonomisk støtte til Sykehusklovnene da de bidrar til livsglede og mestring i møte med syke barn. Pårørende forteller hvordan disse møtene bidrar til større livsglede og mestring av en vanskelig sykehushverdag. Foreldre beskriver også hvordan sterkere selvfølelse hjelper barna deres å hente frem friske krefter. Klovnenes tilstedeværelse reduserer også behovet for beroligende midler og uønsket bruk av tvang. Forskning viser også at latter og glede reduserer smerte, styrker immunforsvaret og gir mindre stress

 

Dyrebeskyttelsen Norge 

Vi er stolt samarbeidspartner med Dyrebeskyttelsen Norge. A Dog Says Woof donerer et årlig beløp til Dyrebeskyttelsen Norge, i tillegg til et fastsatt beløp per solgte A Dog Says Woof produkt til forbruker. I Norge er det flere titalls tusen hjemløse dyr. Dette er dyr som har blitt overlatt til seg selv eller som er født av allerede hjemløse dyr. Det er ingen som tar ansvar for disse dyrene og hjemløse dyr har derfor blitt en fanesak for Dyrebeskyttelsen Norge.

 

 

We Care

We Care er et årlig arrangement Verdant startet med i 2019. Med stort fokus på miljø, etikk og bærekraft er dette også en helg fylt med faglig opplæring med kjente navn innen frisørbransjen som kommer med nyttige tips til frisørene samt inspirasjon gjennom fantastiske hårshow. Det er en helg spekket med faglig påfyll samt en flott tid å knytte gode bånd til alle våre samarbeidspartnere. Penger som kommer inn via dette arrangemnetet går til alle våre hjerteorganisasjoner, Nordic Ocean Watch, Sykehusklovnene og sist men ikke minst Dyrebeskyttelsen Norge.