Bærekraftig skjønnhet

Davines

GODT FOR HÅRET & PLANETEN

Davines er opptatt av å ta vare på planeten og de rundt seg. Registrert som B Corp siden 2016 har Davines vunnet to år på rad for å være det selskapet som gjør det beste for verden. Alle produktene til Davines inneholder en veldig høy andel av bionedbrytbare og naturlige ingredienser. Dette minimerer påvirkningen på miljøet vårt, samtidig som man kombinerer bærekraftighet med høy ytelse og resultater.

Davines bidrar til å beskytte det biologiske mangfoldet på jorden gjennom non-profit organisasjonen Slow Food Foundation sitt Biodiversity Presida prosjekt som gir økonomisk og teknisk støtte til mer enn 10.000 småskala produsenter, slik at disse kan fortsette å dyrke stedstypiske planter og hindre utryddelsen av en genetisk arv med uvurderlig biologisk verdi. Målet er å få fart på økonomien i disse områdene og hindre at lokale håndverkstradisjoner forsvinner.

Davines støtter også LifeGate Zero Impact prosjekt som hjelper å utligne Co2 utslippet som genereres som følge av produksjonen av Davines produktenes emballasje. Co2 utslippet utlignes gjennom å plante og beskytte skog på Madagaskar.

Energien som brukes til å produsere produkter kommer utelukkende fra fornybare kilder.